Skip Navigation Links

Kaymakam Demiryürek Nüfus Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İlçe Nüfus Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanlığına konuk oldu.

Kaymakam Demiryürek Nüfus Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

İskenderun   A+a-

 
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, kentte halka hizmet veren kurum ziyaretlerine devam ederek, İlçe Nüfus Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanlığına konuk oldu.
 
Yüzyılın felaketine neden olan 6 Şubat depreminin büyük yıkım yarattığı, zemindeki çökmenin oluşturduğu su baskınlarına en fazla maruz kalan İlçe Nüfus Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, kurumun başarılı Müdürü Pınar Açıkgöz ve personel ile sohbet etti.
 
İskenderun’da tüm olumsuzluklara, yüklendiği birçok hizmetlere rağmen büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdüren İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde Kaymakam Demiryürek ile birlikte 2023 yılı değerlendirmelerinde bulunuldu, 2024 yılı planlamaları gözden geçirildi.
 
Kaymakam Demiryürek, ayrıca Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanlığı’nı da ziyaret etti, Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Onur Emir ve personelle bir araya geldi.
 
Kaymakam Demiryürek, Komutan Onur Emir ile Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanlığı’nın 2023 yılı değerlendirmesini yapıp, 2024 yılı planlamalarını gözden geçirildiklerini söyledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet