Skip Navigation Links

CHP Heyeti Hatay'da Depremzedelerle Buluştu

Suat Özçağdaş başkanlığındaki CHP heyeti, depremzedelerin sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri geliştirmek için Hatay'a gitti.

CHP Heyeti Hatay'da Depremzedelerle BuluştuWeb
TV

Gündem   A+a-

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş başkanlığındaki CHP heyeti, depremzedelerin sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri geliştirmek için Hatay'a gitti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinden oluşan CHP heyeti, depremzedelerin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinlemek üzere Hatay'a gitti. Özçağdaş, "Hatay'ı, Hatay'ın sorunlarını, çözümlerini konuşacağız. Hatay'ın yaralarının sarılması için CHP olarak nasıl katkı yapabiliriz, hangi çözüm önerilerini geliştirebiliriz diye hep beraber ele alacağız" dedi.
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş başkanlığında milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerinden oluşan CHP heyeti, deprem bölgesindeki yurttaşlarla bir araya gelmek, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinlemek üzere Hatay'a gitti. Özçağdaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 
"Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'in yapmış olduğu ilk ziyaret Hatay'a gerçekleşmişti. Arkasından yine üç gölge bakanımız Hatay'a geldiler, milletvekillerimiz Hatay'a geldiler. Burada deprem bölgesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hafta sonu vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. İl başkanımız, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımızla bir araya geleceğiz. Hatay'ı, Hatay'ın sorunlarını, çözümlerini konuşacağız. Hatay'ın yaralarının sarılması için CHP olarak nasıl katkı yapabiliriz, hangi çözüm önerilerini geliştirebiliriz diye hep beraber ele alacağız. Burada bir kez daha depremde yaşamını kaybetmiş olan tüm yurttaşlarımıza, gerek Hatay'da gerek deprem bölgesinin tamamında, Allah'tan rahmet diliyoruz. Hayatta kalanlara acil şifalar diliyoruz."
CHP Heyeti Hatay'da Depremzedelerle Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet