Skip Navigation Links

İSTE Öğrencileri Burslarını Almaya Başladı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencileri ODTÜ Eymir Kültür Vakfının 1 Ocak 2024 itibariyle vermeye başlayacağını duyurduğu burslarını almaya

İSTE Öğrencileri Burslarını Almaya Başladı

Eğitim   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencileri ODTÜ Eymir Kültür Vakfının 1 Ocak 2024 itibariyle vermeye başlayacağını duyurduğu burslarını almaya başladı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencileri ODTÜ Eymir Kültür Vakfının 1 Ocak 2024 itibariyle vermeye başlayacağını duyurduğu burslarını almaya başladı. 6 Şubat depremlerinde hasar alan İskenderun Meslek Yüksekokulu’nun (İMYO) yeniden inşası için İSTE’ye destek sunan ODTÜ Eymir Kültür Vakfının Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kaymakçalan burs müjdesini İMYO Temel Atma Töreninde vermişti. İSTE’de eğitime devam 25 öğrenciye öğrenim hayatları boyunca verilecek olan burs miktarı aylık 2000 Türk lirası olacak.
 
Yardımsever kişi ve kuruluşların ayni ve nakdi yardımları ile başarılı işlere imza attıklarını belirten ODTÜ Eymir Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kaymakçalan “bizlere kaliteli eğitim olanağı vererek bugünlere gelmemizi sağlayan Türkiye Cumhuriyeti’ne borcumuzun bitmeyeceğini biliyoruz. Vakıf olarak sonraki nesillerin de kaliteli eğitim almasını temenni ediyor ve bunu için çabalıyoruz. Öğrencilerimize bursları hayırlı olsun” dedi.
 
Sağladıkları burs imkânı için İSTE öğrencileri adına teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “gece gündüz demeden; durmadan yorulmadan depremin yaralarını sarmak için çalıştık. Yarınlara umutla bakmak için sarfettiğimiz emeğin üniversitemiz ve öğrencilerimiz için meyvelerini veriyor olması gurur ve mutluluk vesilesi… Bu yolda desteklerini bizden esirgemeyen ODTÜ Eymir Kültür Vakfına, yönetim kuruluna ve kıymetli bağışçılarına üniversitem ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Bölgenin köklü eğitim kurumlarından biri olan İMYO’yu yeniden inşa etmenin yanında 25 öğrencimize aylık 2000 lira burs desteği sunmaları öğrencilerimiz ve bizler için çok kıymetli” değerlendirmesinde bulundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet