Skip Navigation Links

Ayhan Güzel'den Ayakta Alkışlanacak Hareket

Tüm Kütüphaneler Donatılıyor, Dijital Eğitim Platformu Arsuz'a Açılıyor

Ayhan Güzel'den Ayakta Alkışlanacak Hareket

Arsuz   A+a-

 Ayhan Güzel'den Ayakta Alkışlanacak Hareket
 
Tüm Kütüphaneler Donatılıyor, Dijital Eğitim Platformu Arsuz'a Açılıyor
 
Chp Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Eğitimci Ayhan Güzel, Eğitim kurumlarına birer zengin kütüphane projesinin ilk adımlarını attı.
Arsuz'un nitelikli eğitim veren Ayla Naci Uyar Lisesi'ne üniversite hazırlık kitapları bağışlayan Başkan Aday Adayı Ayhan Güzel, aynı zamanda sahibi olduğu eğitim kurumlarının dijital eğitim platformunu da Arsuz'lu öğrencilerine açıyor.
Arsuz'da sadece özel eğitim kurumlarıyla değil, devlet okullarıyla da bir eğitim üssü hedefine dikkat çeken CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Eğitimci Ayhan Güzel, eğitimde fırsat eşitliğinin önemine vurgu yaptı ve eğitim düzeyi en yüksek ilçelerden biri olan Arsuz'da Türkiye dereceleri hedefinin altını çizdi.
 
Chp Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Güzel yaptığı açıklamada şöyle dedi:
 
“Okullarda kütüphaneler yapalım, kütüphaneleri kitaplarla dolduralım” projemiz kapsamında örgütümüzle Arsuz Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi’ndeydik.
1. Aşamada 500 adet üniversite hazırlık sınav kitabı teslim ettik
.
Ayla Naci Uyar lisesinde bulunan 650 öğrencinin kullanabileceği konu anlatımlı, soru çözümlü, deneme sınavları içeren dijital platform hediye edilecek, önümüzdeki haftada 2. Okulumuza kitap ve digital platform teslimleri gerçekleşecek."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet