Skip Navigation Links

Sabit Eren'den Örnek Hareket !

Tüm Varlıkların Yönetimini Evlatlarına Bırakmaya Hazırlanıyor ...

Sabit Eren'den Örnek Hareket !

Ekonomi   A+a-

 Demir Çelik Sektörünün Hatay Payas'taki en kıdemli isimlerinden Hayırsever İşinsanı Sabit Eren, ticaret hayatında elde ettiği tüm bilgi, birikim ve tecrübesini evlatları Ahmet Eren ile Ertan Eren'e aktarıyor.
Ticarette ve sosyal hayattaki duruşlarıyla babaları Sabit Eren'i örnek alan Ahmet ve Ertan Eren kardeşler, aile olarak demir çelik sektöründe elde ettikleri tüm birikimin yönetimini devralmaya hazırlanıyorlar.
Türkiye'nin bir çok iline uzun yıllardır Payas'tan demir çelik ürünleri satan Hayırsever İşinsanı Sabit Eren, ekonomiye sunduğu katmadeğerin yanında vatanına ve milletine sorumluluklarına yerine getirmiş örnek bir isim olarak karşımıza çıkıyor.
Memleketi Hassa'ya yıllar önce annesi Güler Eren adına yaptırdığı okulla büyük takdir toplayan Hayırsever İşinsanı Sabit Eren, aynı zamanda bölgesinde de engelli bireylerin ihtayaçlarına da duyarsız kalmıyor ve ihtiyaç hissedilen her noktaya koşuyor.
Aynı sorumluluk bilinciyle hem ticarette ve hem de sosyal yaşamın gerektirdiği hayır işlerinde evlatları Ahmet Eren ile Ertan Eren'i çok iyi yetiştiren Sabit Eren, bugüne kadar ticarette elde ettiği tüm varlıkların yönetimini devrederek örnek bir adım atıyor.
Genç yaşlarında beyefendi, dürüst ve çalışkan birer ticaret adamı olarak bölgede örnek gösterilen isimler olarak ailenin ve demir çelik sektörünün gurur duyulan isimleri haline gelen Ehmet Eren ve Ertan Eren kardeşler, kendilerine güvenen ve bugüne kadar elde ettiği tüm ticari itibar ile varlıkların yönetimini devretmeye hazırlanan babaları Sabit Eren'e teşekkür etmekle kalmayıp, nesilden nesile aktarılacak büyük bir onuru büyütmek için çalışacaklarına söz verdiler.
Babaları Sabit Eren'in her zaman iyi bir idol olduğunu belirten Eren kardeşler, bugüne kadar elde edilmiş en büyük servetin onur, şeref ve itibar olduğunun altını çizdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet