Skip Navigation Links

BAŞKAN TOSYALI HATAYLI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, muhtarların halka hizmet noktasında önemli bir görevi ifa ettiğini belitti.

BAŞKAN TOSYALI HATAYLI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi 3 Nolu sosyal tesisinde düzenlenen birlik beraberlik buluşmasında Hatay’ın tüm ilçelerinden gelen muhtarları konuk etti.
 
Düzenlenen program ile bilgiler veren Başkan Tosyalı şunları söyledi:
 
“Vatandaşlarımıza hizmet yolunda, İlimizde görev yapan demokrasimizin en önemli yapı taşları çok değerli Muhtarlarımız ile Belediyemize ait 3 Nolu Sosyal Tesisimizde düzenlediğimiz Birlik ve Beraberlik Buluşması programında bir araya geldik. Kıymetli Muhtarlarımıza Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler paylaşarak görüş, öneri ve düşüncelerini dinledik. Birlik ve Beraberlik Buluşması programına katılımlarından dolayı bir birinden kıymetli Muhtarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.”
 
HİZMETE DEVAM
 
Halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Muhtarlarımız hem demokratik hayatın hem de vatandaşa hizmetin çok önemli ögeleri. Muhtarlarımız biz belediye başkanları ve merkezi yönetime bağlı diğer kurumlar için vatandaşla diyalog kuran çok önemli bir köprü vazifesi görüyor” şeklinde konuştu.
 
Düzenlenen programa katılan mahalle muhtarları düzenlenen programdan dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını dilediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet