Skip Navigation Links

Belen Belediyesinden Örnek Proje

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül tarafından belediye meclisine sunulan teklifin ardından Belen ilçe sınırları içerisinde

Belen Belediyesinden Örnek ProjeWeb
TV

Belen   A+a-

 görüntü kirliliğinin önüne geçme adına, işletmelerin karayolu kenarlarında bulunan alanlara reklam tabela uygulaması yasaklanarak, işletmelerin Belen Belediyesi tarafından yaptırılan çoklu ve tek tip reklam tabelalarını kullanma zorunluluğu getirildi.
 
Konuyla ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; “Birçok işletme tarafından boyut, farklı renkler, fontlar ve grafiklerin bir araya gelmesiyle yapılan tabelalar, şehrimiz karayolunda hoş olmayan bir görüntü oluşturmaktaydı. Düzensiz konulan reklam tabelalarının görüntü kirliliğine neden olduğunu ve şehrimizin imajına yakışmayan bir durumun olduğunu gözlemledik. Ekiplerimizle birlikte yaptığımız istişarenin sonucu tek tip ve görüntü kirliliğinin önüne geçme adına yapılan örnek çalışmaları inceleyerek, çevresel estetiği bozmayacak, çoklu reklam ve tanıtım tabelalarını ilçemiz belli noktalarına konumlandırmaya başladık. Bu sayede ilçemiz karayolunu kullanan vatandaşlarımızın göz estetiği bozmayacak uygun bir çalışmayı ortaya koyarak doğal güzellikleri ortaya çıkarma amacındayız. Yaptığımız bu çalışma ile Belen ilçemizi, örnek bir konuma getirme amacındayız.” İfadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
Belen Belediyesinden Örnek Proje videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet