Skip Navigation Links

TGB 'O' Esnafı Ziyaret Etti

TGB dün İskenderun’da NATO askeri olduğu belirtilen 2 sivilin başına çuval geçirilmeye çalışıldığı yerdeki esnafı ziyaret etti.

Gündem   A+a-


TGB ESNAF ZİYARET ile 8gunhaber
Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı İlker Yücel, Dün İskenderun’da NATO askeri olduğu belirtilen 2 sivilin başına çuval geçirilmeye çalışıldığı yerdeki esnafı ziyaret ederek çiçek takdim etti.
Yücel, dün İskenderun’da Münir Arslan’a ait işyerinde ve çevresinde küçük bir gerginlik yaşandığını belirterek,” Bizim amacımız kesinlikle esnafa zarar vermek değildir. Bu eylem sembolik bir eylemdi. Bu eylem ile ABD’ye bir mesaj vermek istedik. Mesajın yerine ulaştığına inanıyoruz. Bu arada NATO askerleri işyerinin içerisine kaçtı. Bizim onlarla da sorunumuz yok. Bizler vatanını milletini seven insanlarız. Emniyet güçlerine de çalışmalarında başarılar diliyoruz ”dedi.
 

 Arslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Dün bir anda ortalık gerildi. Bizler ilk önce neler yaşandığını anlayamadık. Gençler kendi aralarında kavga ediyor sandık. Daha sonra emniyet görevlileri geldi. NATO askerleri işyerimize sığındı. Durumu daha sonra anladık. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Yücel, işyeri ve çevresinde yaşanan gerginlikten dolayı Arslan’a çiçek takdim etti.
 

TGB
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet