Skip Navigation Links

Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun!

İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı ile Kaymakam Demiryürek, kentte yaşayan ve Noel Bayramı’nı kutlayan Hristiyan vatandaşlar ve cemaatiyle kahvaltıda

Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun!

İskenderun   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, kentte yaşayan ve Noel Bayramı’nı kutlayan Hristiyan vatandaşlar ve cemaatiyle kahvaltıda bir araya geldi.
 
İskenderun Belediyesi Millet Parkındaki sosyal tesiste gerçekleştirilen kahvaltılı davete kentte bulunan kiliselerin din görevlileri ile vatandaşlar Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın konuğu oldular.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı birçok medeniyete ev sahipliği yapan kentte huzur içerisinde bir arada yaşadıklarını belirterek, “Hristiyan vatandaşlarımız ve kiliselere mensup din adamları ile Noel Bayramı vesilesiyle Belediyeye ait Millet Parkı Sosyal Tesisinde bir araya geldik. Yüzyıllardır bu topraklarda bir arada yaşadığımız Hristiyan vatandaşlarımızın Noel Bayramını kutluyor, tüm insanlığa barış, huzur ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum” dedi. İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise farklı inanç gruplarının huzur içerisinde bir arada yaşama kültürünün en güzel örneklerinden olan İskenderun’da Hristiyan vatandaşlar ve kiliselere mensup din adamlarını kutlayacakları Noel öncesinde Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte misafir ettiklerini söyledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet