Skip Navigation Links

ŞEHİDİN ADI KÜTÜPHANEDE YAŞATILACAK


ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ BİCAN KAPILAY’IN ANISINA KÜTÜPHANE AÇILDI

ŞEHİDİN ADI KÜTÜPHANEDE YAŞATILACAK
Web
TV

Eğitim   A+a-

 Kuzey Irak’taki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK’lı hain teröristlerle çıkan çatışmada 25 yaşında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay’ın anısına İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nda kütüphane yapıldı.
 
Şehit P. Uzm. Çvş. Bican Kapılay’ın isminin verildiği kütüphane açılışı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Garnizon Komutanı Hakan Tutucu, Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, şehidimizin ailesi ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
ADI KÜTÜPHANEDE YAŞATILACAK
 

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “Şehidimizin isminin bu okulda yaşatılması, çocukların bu kütüphanede kendilerini dünyaya hazırlayabilmeleri çok anlamlıdır. Okul yönetimimiz ve öğretmenlerimiz çocukların kütüphaneyi daha aktif kullanma alanı haline getirmelerini umuyoruz. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz” derken, Şehidimizin ailesi “Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Üzüntülüyüz ama çok da onurluyuz” dediler.
ŞEHİDİN ADI KÜTÜPHANEDE YAŞATILACAK
 videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet