Skip Navigation Links

İskenderunspor günü çift idmanla sürdürüyor

Geçtiğimiz Hafta sonu Hacettepe maçında alınan galibiyetin vermiş olduğu üzüntüyü bırakan futbolcular Pazar günü oynanacak olan maça hazırlanıyorlar.

Spor   A+a-

Spor toto 3.lig temsilcisi İskenderunspor günü çift idmanla sürdürüyor. Geçtiğimiz Hafta sonu Hacettepe maçında alınan galibiyetin vermiş olduğu üzüntüyü bırakan futbolcular Pazar günü oyşnanacak olan maça hazırlanıyorlar. Teknik direktör Ali Gülmez yönetiminde yapılan sabah çalışması Yan sahada gerçekleştirildi.
Günü çift antrenmanla sürdüren İskenderunspor’da topla yapılan çalışmalarda futbolcuların hırsı ve isteği olmaları dikkat çekti.
Kaleciler kaleci Ayrı çalışma yaparken takım da topla dar alanda pas çalışması ve top kapmaca oynadılar.
 
 
 
Teknik direktör Ali Gülmez, geçen hafta Pazar günü oynanan Hacettepe maçının değerlendirmesini yaptı.
Gülmez”Pazar günü Hacettepe karşısında oynadığımız oyun açısından çok umutluyum sonuç bizleri üzsede takım oyunu gerçeketn çok önemli takıma geç transfer edilen oyuncuların da takıma adapte olamamasından dolayı biraz sıkıntı yaşadık. Yeni gelen oyuncularımızın takıma uyumunun çok kısa sürede sağlanması için günde çift antrenman yapıyoruz. yeni oyuncuların çoğu takımda yerine alıyor ama bu hafta oynacağımız bu maç bizleri çok ilgilendiriyor. Bu nedenle tüm taraftarlarımızın bu maçta olmasını ve takımın nereden nereye geldiğini görmemiz açısından herkesin takımı desteklemeye davet ediyoruz. Bizim için çok önemli olan bu maçı kazanarak seri galibiyetlere başlamak istiyoruz açıklamasını yaptı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet