Skip Navigation Links

Baştuğ Metalurji'ye İki Dalda Gururlandıran Ödül

Baştuğ Metalurji, OSBÜK'ün her yıl açıkladığı Organize Sanayi Bölgelerinde en çok satış yapan firmalar arasında 6. Sırada yer aldı.

Baştuğ Metalurji'ye İki Dalda Gururlandıran Ödül

Ekonomi   A+a-

 Türkiye'nin çelik üretiminde söz sahibi kuruluşlarından Osmaniye OSB'de faaliyet gösteren Baştuğ Metalurji, OSBÜK'ün her yıl açıkladığı Organize Sanayi Bölgelerinde en çok satış yapan firmalar arasında 6. Sırada yer alırken, OSB’lerde en çok ihracat yapan firmalarda 5. Sırada yer aldı.
Türkiye'nin çelik ihracatında gururu Baştuğ Metulurji, depremlere ve tüm doğa koşullarına dayanıklı çelik üretimiyle Uluslararası bir çok ihracat sertifikasına sahip gözde kuruluşlarından birisi olarak hem en çok satış yapan ve en çok ihracat yapan firmalar arasında listenin üst sıralarındaki yerini koruyarak gücünü ortaya koydu.
Küresel Pandemi ve ardından Türkiye'de 11 ili yerle bir eden deprem felaketi ve bir çok coğrafyada yaşanan savaşların neden olduğu küresel ekonomideki daralmaya rağmen Türkiye ekonomisine sunduğu katkıyla gurur abidesi haline gelen Baştuğ Metalurji adına her iki dalda ödülleri Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü'nün elinden İnsan Kaynakları Müdürü Alper Kürşat Kından aldı.
Her iki ödülü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü'nün elinden alan Baştuğ Metalurji İnsan Kaynakları Müdürü Alper Kürşat Kından, Baştuğ ailesinin tüm fertlerinin ayrı ayrı büyük emeği olan gururu temsil eden ödüllerin, yakın gelecekte daha büyük başarıların elde edilmesinde önemli bir motivasyon kaynağı olacağına vurgu yaptı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet