Skip Navigation Links

Mobese Binasının Temeli Atıldı

İskenderun Belediyesi ve İskenderun İlçe Emniyet müdürlüğün anlaşmasının ardından Sanayi Postanesi civarında ilçe emniyet müdürlüğüne bir arsa tahsis

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi ve İskenderun İlçe Emniyet müdürlüğün anlaşmasının ardından Sanayi Postanesi civarında ilçe emniyet müdürlüğüne bir arsa tahsis edildi. Yapılan arsa tahsisinin ardından Mobese sisteminin kurulacağı binanın temeli atılarak inşaatına başlandı.
Suç ve suçun önlenmesi, suçlunun yakalanmasında büyük bir rol üstlenen Mobesa takip kamera sistemi kurulabilmesi için yer mülkiyeti Emniyet müdürlüğüne verilecek olan yer bulundu. Kırmızı ışık ihlali, hız kontrolü ve plaka tanıma sistemiyle entegre olarak Mobese sistemi faaliyete girmesi için çalışmalar hızlandırıldı.
 
Edinilen bilgilere göre; Sakarya Mahallesinde bulunan sanayi postanesi civarında mülkiyeti İskenderun Belediyesine ait olan arsa İskenderun İlçe Emniyet müdürlüğüne tahsis edilerek Mobese merkezinin kurulacağı binanın temeli atılarak inşaat çalışmalarına hız verildi. Kısa sürede tamamlanacak olan binada Mobesa sistemi devreye girerek hizmet vermeye başlayacak.
 
MOBESE’nin amacı
Mobil iletişim teknolojisinin kamu hayatındaki önemi çerçevesinde Emniyet hizmetlerinin de teknolojiye uygun bir hızda gelişmesini sağlamak, olaylara en kısa süre içinde müdahale etmek, kişi hak ve özgürlüklerini ön planda tutarak vatandaşa en iyi hizmeti sunmak ve toplum destekli Polis olgusunun yerleşmesi gibi çok önemli hedefler amacıyla Mobese projesi tasarlanmıştır. Mobese Sistemi, kentin huzur ve güvenliği için büyük katkı sağlayacak.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet