Skip Navigation Links

Protokollü ve Bol Hediyeli Kutlama Bir Başka Oldu

Dünya Engelliler ve Farkındalık günü etkinliklerinde durmak bilmeyen etkinlikler düzenleyen, onlarca ziyaretçiyle rekorlar kıran

Protokollü ve Bol Hediyeli Kutlama Bir Başka Oldu Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün, Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İbrahim Dündar, Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt, CHP Arsuz Belediye Başkan Adan Adayı Yıldız Bor, ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve çok sayıda önemli misafir özel bireylerle biraraya gelerek hediyeler verdiler, müzik eşliğinde eğlendiler.
Emniyet Müdürü Hasan Gün'ün geleneği bozmayarak yine hediyelerle gelmesi ve özel bireylerle tek tek özel ilgilenmesi renkli görüntülere sahne oldu.
Protokol üyeleri ve misafirlerle eğlenceli bir gün geçiren Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, öğretmenleri Tuğba Kara ve tüm öğretim kadrosuyla harika bir gün yaşamanın mutluluğuyla herkese teşekkür ettiler.
Sosyal sorumluluk projelerine duyarlı ve her zaman en önde hareket eden Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt ile CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız Bor, etkinliğin sonuna kadar özel bireylerle yakından ilgilendiler.
Özel bireyler, her defasında olduğu gibi yine onları yalnız bırakmayan Sanatçı Soydan Soydaş'la müziği ve söyledoiği şarkılarla coştukça coştular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Protokollü ve Bol Hediyeli Kutlama Bir Başka Oldu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet