Skip Navigation Links

‘EN BÜYÜK ENGELİMİZ EMPATİ KURAMAMAK’

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle İSTE’de görev yapan engelli personel ile kahvaltıda bir araya geldi.

‘EN BÜYÜK ENGELİMİZ EMPATİ KURAMAMAK’

Gündem   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle İSTE’de görev yapan engelli personel ile kahvaltıda bir araya geldi.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle İSTE’de görev yapan engelli personel ile kahvaltıda bir araya geldi. 4 Aralık Pazartesi günü İSTE Gastronomi ve Fuar Merkezinde düzenlenen kahvaltıya İSTE Rektör yardımcıları Prof. Dr. Meltem Eken ve Prof. Dr. Suha Orçun Mert, Engelsiz Birim Koordinatörü Doç. Dr. Yelda Mert, İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç ve personeller katıldı.
 
İSTE Rektörü Depci kahvaltı öncesinde “sizinle bir arada olmaktan onur duydum, hepiniz hoş geldiniz” diyerek kısa bir konuşma yaptı. “Her bireyin birer engelli adayı olduğunu gözden kaçırıyoruz. Herkes bu bilinçle yaşamaya başladığında en büyük engelimiz empati kuramıyor olmak da ortadan kalkacaktır. Üniversitemizde yeni yapılan tüm binaları herkes için eşit olarak tasarlayarak inşa ediyoruz. Önceden var olanlarda ise gerekli düzenlemeleri yaparak hayat kolaylaştırmak için çabalıyoruz. Herkes için eşit ve erişilebilir eğitim için gerekli çevresel ve mekânsal düzenlemeli yapıyoruz. Sizlerin de her türlü görüş ve önerisini bilmek, mümkün olanları yapmak isteriz.” diyen Rektör Depci, kapılarının personeline her zaman açık olduğunu hatırlattı.
 
Düzenlenen kahvaltı fikir alışverişlerinde bulunulan sohbet ortamında tamamlandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet