Skip Navigation Links

Özel Bireylere Şarkılı Türkülü Yüz Bakımı

Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaretçi Akını

Özel Bireylere Şarkılı Türkülü Yüz Bakımı Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz'da faaliyet gösteren Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinliklerinde özel bireylere unutulmaz anlar yaşattı, etkinliklerde harika anlar herkesi duygulandırdı, ziyaretçi akını ise herkesi mutlu etti.
Gün boyu çeşitli hediye ve sürprizlerle Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi'nin yolunu tutan bölgenin hayırsever isimleri, sadece özel gün ve haftarlarda değil her zaman özel bireylerin yanında olan, onların hayata tutunması ve özgüvenlerinin gelişmesi için çaba sarfeden isimlerden oluşuyordu.
 
 
Haydar Gökpınar Hukuk Bürosu Avukat Haydar Gökpınar ile Avukat Gamze Gökpınar'la başlayan ziyaretçi akınında, Arsuz İşinsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu, Bal Sürücü Kursları Yönetim Kurulu Başkanı ve İTSO Meclis Üyesi Hüseyin Tuncer, Sanatçı Soydan Soydaş, Şirin Mercan Güzellik Merkezi Sahibi Usta Öğretici Güzellik Uzmanı Şirin Mercan, bir çok sürpriz ve hediyelerle Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan özel bireylerin yanında oldular.
Başarılı Eğitimci Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara ve öğretim kadrosunun karşıladığı misafirler, özel bireylerin yanında olmanın mutluluğunu yaşadılar.
Yılın çeşitli dönemlerinde özel bireylerin tüm bakımlarını gönüllü olarak yapan Güzellik Uzmanı Şirin Mercan, özel bireylerin bakımını ekibiyle birlikte yaparken, utanan, sıkılan özel bireyleri motive ettiler, Sanatçı Soydan Soydaş'ın okuduğu birbirinden güzel şarkılar eşliğinde çocukların güzelliğine güzellik, güzel kalplerine neşe kattılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özel Bireylere Şarkılı Türkülü Yüz Bakımı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet