Skip Navigation Links

Deniz Taşkını Sonrası İzler Siliniyor

İskenderun’da oluşan hasarların tespit edilmesinin ardından devlet mağduriyet yaşayanlara maddi ve manevi destek vermeye devam ediyor.

Deniz Taşkını Sonrası İzler Siliniyor

İskenderun   A+a-

 
İskenderun’da oluşan deniz taşmasının izleri siliniyor, oluşan hasarların tespit edilmesinin ardından devlet mağduriyet yaşayanlara maddi ve manevi destek vermeye devam ediyor.
 
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Adem Yeşildal, Kemal Karahan, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, İlçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP Meclis Üyesi İbrahim Yavuz, İskenderun’da yaşanan deniz taşımasından ötürü zarar gören iş yerlerinde incelemelerde bulundu.
 
Sahada çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdüren AFAD ve tüm kamu kurum kuruluşlarına teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 
Vali Masatlı ve beraberindeki heyet, vatandaşın yarasının kısa sürede sarılacağını söyleyerek geçmiş olsun temennisinde bulundu, devletin her daim yanlarında olduğunu belirttiler.
 
Vali Masatlı, “Devletimiz hiçbir zaman vatandaşı bu tür afetlerden sonra yalnız bırakmamıştır. Ayrım yapmaksızın zarar gören vatandaşa destek vermek görevimizdir. Devletimiz milletimizin hizmetinde” dedi.
 
İlçe merkezinde esnafları da tek tek ziyaret eden ve tekrar geçmiş olsun temennisi dileyen Vali Masatlı ve beraberindeki heyet, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, deniz taşmasından etkilenerek işyerleri zarar gören vatandaşların hasar tespit çalışmaları neticesi belirlenen miktarlardaki yardım ödemelerinin yapılacağını aktardı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet