Skip Navigation Links

Teröristlere silah ve mühimmat temin eden 3 kişi tutuklandı

Adıyaman ve Hatay'da gerçekleştirilen operasyonda, PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü'ne silah ve mühimmat temin eden 3 kişi tutuklandı.

Teröristlere silah ve mühimmat temin eden 3 kişi tutuklandıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Şahıslar, terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı.
 
Teröristlere silah ve mühimmat temin eden 3 kişi tutuklandıADIYAMAN - Adıyaman ve Hatay'da gerçekleştirilen PKK/KCK Silahlı Terör
 
Örgütü'ne yönelik operasyonda, örgüt mensuplarına silah ve mühimmat temin eden 3 kişi tutuklandı.Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'nın PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü'ne yönelik yürüttüğü soruşturmalar çerçevesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Adıyaman ve Hatay'da operasyon düzenledi.
 
Önceki gün gerçekleştirilen operasyonda Adıyaman- Çelikhan Karayolu üzerinde bulunan Aziz Dede Türbesi'nde (Apaziz) gönüllü görevlisi oldukları öğrenilen K.K., A.T. ile Hatay'da bulunan S.K. isimli şahıslar evlerinde gözaltına alındı.
 
2015 yılında Adıyaman kırsalında örgüt mensuplarına silah ve mühimmat temininde bulundukları belirlenen şahıslar 'terör örgütüne üye olmak' suçlamasıyla gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığında yapılan sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edildi.Şahısların Cumhuriyet Savcılığındaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Kaynak: İHA
Teröristlere silah ve mühimmat temin eden 3 kişi tutuklandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet