Skip Navigation Links

Beton 2023 Fuarı’nda ‘Güven’ İmzası

Türkiye’nin en önemli treyler ve üst yapıcı imalatçılarından biri olan GÜVEN, Beton 2023 İstanbul fuarında rüzgar gibi esti.

Beton 2023 Fuarı’nda ‘Güven’ İmzası

Gündem   A+a-

 
Yıllık 550 adet silobas, üretim kapasitesiyle, İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, 4 kıta ve 7 bayisi ile 32 ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin en önemli treyler ve üst yapıcı imalatçılarından biri olan GÜVEN, Beton 2023 İstanbul fuarında rüzgar gibi esti.
 
CNR İstanbul Fuar Merkezinde bu yıl 10.’su düzenlenen Beton 2023 Hazır beton, Çimento, Agrega İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarında sürpriz ürünlerle fuarın gözdesi oldu. Her iki senede bir düzenlenen ancak pandemi sebebi ile uzun süredir ertelenen ve sektörün kalbinin attığı bu fuara, 30 m3’lük V TİPİ ve MILLENIUM TİPİ silobaslar ile katılan GÜVEN, yeni tasarım bu ürünlerini de ilk defa bu fuardaki özel tasarımlı standında sergileme imkanı da bulmuş oldu. GÜVEN’in, Beton 2023 Fuarında sergilediği çimento, uçucu kül, cüruf, kireç, kalsit, kalker, soda, silis kumu, antrasit, dolamit v.b gibi dökme malzemeleri taşıyan ve taşıma kapasitesi 30 m³ olan bu özel silobaslar fuarda çok büyük ilgi gördü. Özellikle çimento taşıyan firmalar açısından büyük rağbet ve öncelik gösterilmesi ile de Beton 2023 fuarının yıldızı oldu. Rakipleri tarafından da takdir edilen silobaslar, özel tasarım ve işçiliği ile de fuarın daha ilk gününden yoğun ilgi gördü. Fuara gelmeden önce satışları gerçekleşen silobaslar, İstanbul’un büyük hazır beton firmalarından BETOÇİM ve İzmir’in büyük çimento bayilerinden Demircioğlu Grup firmalarına fuar bitiminde teslim edildi.
 
SEKTÖRÜN İHTİYAÇLARINI BU FUARLARDA DAHA İYİ GÖRÜYORUZ
 
Türkiye’nin sayılı çimento ve beton firmaları, OYAK Çimento, AKÇANSA, Bursa Beton, LİMAK, KİPAŞ, ÇİMKO, BATIÇİM, Soma Çimento, Kent Çimento, Baştaş Çimento, MEDCEM, AŞKALE, GÜVEN’in standına gelerek yoğun ilgi gösterdiler. GÜVEN’in Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Metin Kirmit: “Firma olarak en büyük başarımız müşterilerimizin bize duydukları güven ve sadakattir. Bunu fuarlarda daha iyi görüyoruz ve anlıyoruz. Yaptığımız her yeni ürünü en iyi yaptığımızı biz değil müşterilerimiz ve rakip firmalarımız söylüyor. Bundan daha iyi bir başarı ve mutluluk olabilir mi?” diye konuştu.
 
Beton 2023 fuarında birçok yeni sipariş aldıklarını ve bunları tam zamanında teslim etmek için şimdiden planlama ve program yaptıklarını dile getiren Metin Kirmit, “Yapılan bu fuarlar hem GÜVEN için hem de ülke ekonomisi için çok faydalı. Yaptığımız çalışmaların karşılığını bu fuarlarda alıyoruz. Piyasa ve sektörün nereye koştuğunu, sektörün ihtiyaçlarını bu fuarlarda daha iyi görüyoruz” dedi.
GÜVEN’in Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit ve tüm yöneticilerinin de fuar süresi boyunca gelen misafirlerle birebir yakından ilgilendiler. Ayrıca ürünlerinin % 60’ını yurt dışına ihraç eden GÜVEN firmasının Rusya, Orta Doğu, Irak Ve Libya bayileri de, fuar süresi boyunca GÜVEN ’in standında hiç eksik olmadı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet