Skip Navigation Links

Zeynep, Deniz, Cavide Şahutoğlu! İsminiz Ebediyete Kadar Yaşayacak!

Unutulmayacaksınız!

Zeynep, Deniz, Cavide Şahutoğlu! İsminiz Ebediyete Kadar Yaşayacak!Web
TV

Gündem   A+a-

6 Şubat’ta yaşanan felakette eşi ve iki çocuğunu kaybeden, kentin tanınmış ve başarılı hekimlerinden Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, ailesinin isimlerini ölümsüzleştirmek amacıyla onların adına okul yaptıracak.
 
Yaşanan büyük felaketi ‘kıyamet’ olarak nitelendiren ve yaşadığı tarifsiz acıyı bir nebze de olsa hafifletebilmek, ailesinin adını ebediyete taşımak amacıyla, okul yaptırma kararı alan Dr. Yılmaz Şahutoğlu, bu doğrultuda adımlarını hızla atıyor.
 
İskenderun General Şükrü Kanatlı İlkokulunun bulunduğu parsel üzerine 12 derslikli olarak yapılacak ortaokulun yapım protokolü de Valilik makamında imzalandı.
 
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Hatay İl Milli Eğitim Müdür Vekili Selim Yiğit, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Hayırsever Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Proje Mimarı Cemil Karaoğlan ve Avukat Doğan Şahutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen protokol töreninde, okulun yapımı için gerekli imzalar atılarak projeye start verilmiş oldu.
Zeynep, Deniz, Cavide Şahutoğlu! İsminiz Ebediyete Kadar Yaşayacak! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet