Skip Navigation Links

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, deprem bölgesi Hatay'a ziyaret gerçekleştirdi

Özel ve İmamoğlu'nun Dörtyol ve Osmaniye ilçelerinde vatandaşlara hitap etmesi planlanıyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, deprem bölgesi Hatay'a ziyaret gerçekleştirdi

Gündem   A+a-

 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, deprem bölgesi Hatay'a gelerek partilileriyle bir araya geldi. Özel ve beraberindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentteki konteynerlerde vatandaşlarla buluşacak ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı ziyaret edecek.
 
Ayrıca, Özel ve İmamoğlu'nun Dörtyol ve Osmaniye ilçelerinde vatandaşlara hitap etmesi planlanıyor.CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir dizi toplantı ve ziyaret için deprem bölgesi Hatay'a geldi.
 
Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok yıkıma neden olduğu Hatay'da partilileri tarafından havalimanında karşılanan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu daha sonra CHP Hatay İl Başkanlığı'na hareket etti.
 
Özel ve İmamoğlu gün içerisinde kentteki konteynerlerde vatandaşlarla bir araya gelecek ve daha sonra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı ziyaret edecek.Özel ve İmamoğlu'nun, saat 14.00'te Dörtyol ilçesinde, saat 16.00'da ise Osmaniye'de vatandaşlara hitap etmesi bekleniyor.
 
Kaynak: DHA
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet