Skip Navigation Links

Big Steel Sağlam ve Güvenilir Çelik Binalar Yapacak

Big Steel Çelik Yapı İnşaat ve İmalat, Murat Çevik, Ramazan Horuz ve Gökmen Köklü ortaklığıyla Arsuz Karahüseyinli yolu üzerinde hizmete girdi.

Big Steel Sağlam ve Güvenilir Çelik Binalar Yapacak Web
TV

Arsuz   A+a-

Depremlerin Hatay'da neden olduğu yıkımlar, onbinlerce kişinin hayatını kaybetmesi ve telafisi çok zor hasarlara neden olması nedeniyle üç arkadaş Murat Çevik, Ramazan Horuz ve Gökmen Köklü'nün birlikte karar vermeleri sonucu Big Steel Çelik Yapı İnşaat ve İmalat firmasının çalışmaları tamamlanarak hizmete girdi.
 
Bünyesinde mimar ve inşaat mühendisleriyle birlikte çelik ürünlerin binaların yapımı sürecinde hazırlığını yapacak teknik elemanların da istihdam edildiği Big Steel Çelik Yapı İnşaat ve İmalat, son teknoloji makinelerle çelik imalatı yapmakla birlikte, yine bir günde ortalama 100 metrekare bir müstakil evin imalatı da yapılabilecek.
Çelik yapıların ortalama ömrünün 150 ile 200 yıl arasında bulunduğu ve aynı zamanda çevreci malzeme olarak da geri dönüşümü mümkün olması, daha ekonomik imalat imkanı sunması nedeniyle bölgede önemli bir hizmeti yerine getireceğini belirten Big Steel Çelik Yapı İnşaat ve İmalat Ortakları Murat Çevik, Ramazan Horuz ve Gökmen Köklü, depremin şiddeti ne kadar büyük olursa olsun can ve mal kaybının minimum seviyede olduğu sağlam yapıları bölge halkına sunacaklarını belirttiler.
 
Açılış törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün, ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, bölge sanayicileri, inşaat sektöründen bir çok önemli isim ve genç girişimciler Murat Çevik, Ramazan Horuz ve Gökmen Köklü'nün aile yakınları ve dostları katıldı.
 
Kurdele gesimi öncesi kısa bir konuşma yapan ortaklardan Ramazan Horuz, 6 Şubat depremlerinden sonra ortaklarıyla sağlam ve güvenilir çelik yapılar üretme fikrinin ortaya çıktığını belirterek, açılışa katılan herkese teşekkür etti.
 
Belediye Başkanları Fatih Tosyalı ile Asaf Güven de, Hatay'da hayatın normalleşmesi adına hizmete giren her yeni işletmenin büyük katkılar sağlayacağına olan inançlarını ifade ederken, özellikle uzun ömürlü sağlam ve güvenilir çelik yapılar yaygınlaşması adına da önemli bir gelişme olduğu için Murat Çevik, Ramazan Horuz ve Gökmen Köklü'ye yatırımlarından dolayı teşekkür ettiler.
 
Açılış sonrası son teknoloji makinelerin nasıl çalıştığı ve çelik yapılarda kullanılacak malzemelerin nasıl hazırlanacağı mühendisler tarafından uygulamalı anlatıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Big Steel Sağlam ve Güvenilir Çelik Binalar Yapacak  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet