Skip Navigation Links

Haşim Sağır Vefatının 40'ncı Gününde ATSİAD'ta Dualarla Anıldı

ATSİAD, Başkan Yardımcısı Haşim Sağır'ın ruhuna Hatm-ı Kur'an-ı Kerim Tilaveti Okuttu

Haşim Sağır Vefatının 40'ncı Gününde ATSİAD'ta Dualarla AnıldıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay'ın sevilen işinsanlarından talihsiz bir olay sonucu vefat eden Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD) Kurucu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Haşim Sağır'ın vefatının 40'ncı günü nedeniyle dernek binasında Hatm-ı Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu.
Bilindiği üzere hayatı boyunca çok iyi bir eş ve baba olmanın yanısıra, başarılı ve hayırsever işinsanı olan Haşim Sağır, zamanının önemli bir bölümünü ATSİAD'ın başarısı için çalışarak geçiriyor, bölge yatırımcılarının ve sanayicilerin sorunlarının çözümü için yönetim kurulu ile birlikte mücadele ediyordu.
 
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Merhum Haşim Sağır'ın acılı eşi Aysel Sağır, oğlu Anıl Sağır ile kızları Çağla Sağır Gürbüz, Cemre Sağır ve damadı Onur Gürbüz'ün de katıldıkları Hatm-ı Kur'an-ı Kerim tilaveti programında konuşan ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, karakteri., yardımseverliği ve dostluğu ile eşsiz bir insan olan Haşim Sağır'ı kaybetmenin acısını en derinden yaşamaya devam ettiklerini belirterek, programa katılan Belediye Başkanları Tosyalı ve Güven'le dernek üyelerine teşekkür etti.
 
Bölgenin sevilen İnanç Önderlerinden Şeyh Mennan Gündüz'ün okuduğu Hatm-ı Kur'an-ı Kerim tilaveti sırasında Aysel Sağır ve çocuklarının gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi.
 
Hatm-ı Kur-an'ı Kerim tilaveti progmanın ardından Merhum Haşim Sağır için helva ikramı yapıldı.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ve dernek üyeleri, Aysel Sağır ve evlatlarına taziyelerini ilettiler ve sabır dileklerinde bulundular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haşim Sağır Vefatının 40'ncı Gününde ATSİAD'ta Dualarla Anıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet