Skip Navigation Links

Samandağ'da Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Samandağ'da Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Yerel   A+a-

 Yaralanan şahsın kardeşi de, abisini vuran kişiyi ve babasını silahla yaraladı. Olay sonrası şüpheli gözaltına alındı.Hatay'ın Samandağ ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Yaralanan şahsın kardeşi de, abisini vuran kişiyi ve babasını silahla yaraladı
 
.Olay, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Gözene Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan F.D. ve Ö.D. arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. F.D.'nin tüfekle ateş açması sonucu Ö.D. ağır yaralandı ve olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.Olayı duyan yaralı şahsın kardeşi S.D, abisini tüfekle ateş ederek yaralayan F.D'nin evine giderek F.D'ye ateş açtı. Olayda F.D. de yaralandı.
 
Olay sonrası S.D. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı ve ifadesinin alınmasının ardından serbest kaldı.Abisini vuran şahsı ateş ederek yaralayan S.D. serbest bırakılmasının ardından sabah saatlerinde F.D'nin babasını da ateş ederek yaraladı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, şüpheli S.D.'yi tekrar gözaltına aldı. Meydana gelen olaylarda yaralanan Ö.D., F.D. ile babasının tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
 
Kaynak: İHA
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet