Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Faciadan Dönüldü

İskenderun'dan Arsuz yönüne doğru gitmekte olan ve ismi öğrenilemeyen 31 L 4950 plakalı özel otomobil, Biyer Cafe kavşağından çıkmakta olan Perihan Öz

Gündem   A+a-

 
İskenderun’dan Arsuz yönüne doğru gitmekte olan ve ismi öğrenilemeyen 31 L 4950 plakalı özel otomobil, Biyer Cafe kavşağından çıkmakta olan Perihan Öztürk idaresindeki özel otomobille çarpıştı. Meydana gelen kazada iki kişi ağır şekilde yaralandı.
 
 
Edinilen bilgilere göre olay, yeni İskenderun Arsuz yolu üzerinde meydana geldi. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen 31 L 4950 plakalı özel otomobil sürücüsünün, Biyer Cafe kavşağından çıkmakta olan Perihan Öztürk idaresindeki 31 K 5215 plakalı özel otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ve hızı nedeniyle 31 L 4950 plakalı özel otomobil yolun karşı tarafında bulunan Bizim Yer restaurantın duvarına çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla sıkıştıkları araçların içerisinden çıkartılan sürücüler 112 Acil Servis görevlileri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.
 
Olay yerine İskenderun Belediyesi İtfaiye ekipleri araçların olası bir patlama veya yanma olayına karşı soğutma çalışmaları yaptılar. İki kişinin yaralandığı kazayla ilgili olarak İskenderun İlçe emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından geniş çaplı araştırma başlatıldığı bildirildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar