Skip Navigation Links

ÇALIŞKAN; “SANAYİ SİTELERİNİN YAPIM SÜRECİ HIZLANMALI”

Necmettin Çalışkan Hatay’ın önemli problemlerinden birisi de sanayi sitesiyle ilgili sorunların ele alınması gerektiğini söyledi.

ÇALIŞKAN; “SANAYİ SİTELERİNİN YAPIM SÜRECİ HIZLANMALI”

Gündem   A+a-

 Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan Hatay’ın önemli problemlerinden birisi de sanayi sitesiyle ilgili sorunların ele alınması gerektiğini söyledi.
 
Sanayi sitelerinde esnafın çözüm beklediğini söyleyen Çalışkan, “Halen yıkılmış olan sanayi sitesinin yerine yenisi yapılmamakta, bununla ilgili ortaya konan gözle görülür bir çalışma da yoktur. Bir şehri ayağa kalkmasının birinci önceliği esnafının, uzun çarşı esnafının kalkınması, sanayi sitesi esnafının yeniden iş hayatına dönmesiyle mümkündür. Siz esnafı kalkındırmaz, işyeri açmaz, sanayi sitesini tekrar aktif hale getirmezseniz o şehirde hiçbir beklenti olması mümkün değildir.” dedi.
 
 
ÇALIŞKAN; “DESTEK ORTAYA KOYUN”
 
Yatırımların hızlanması gerektiğinin altını çizen Çalışkan, “Bu açıdan yetkililere seslenerek diyoruz ki: Esnafın kalkınması için acilen her türlü problemleri alın, destek ortaya koyun, çözüm sürün. Bütün bunlarla beraber şu an da yapımı başlanan bir komite tarafından üstlenmiş olan Şenköy sanayi sitesinin de alt yapı sorunu acilen çözülmeli bu ihale süreci hızlandırılmalıdır. Çünkü görüldüğü kadarıyla Şenköy sanayi sitesi sanayi esnafı açısından acil çözüm olarak ortaya konulacak bir projedir burada destek verilmesini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet