Skip Navigation Links

Yine Muhteşemsin Hanife Uysal ...

Hanife Uysal'da Her Yer Cumhuriyet, Heryer Ayyıldızlı Al Bayrak

Yine Muhteşemsin Hanife Uysal ...Web
TV

Eğitim   A+a-

 Hanife Uysal'ın Çocuklarından Yükselen Cumhuriyete Bağlılık Yemini Caddelerde Yankılandı
 
İskenderun Hanife Uysal Ortaokulu yine muhteşemdi. Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamalarında okulun bahçesinde muhteşem bir kutlama yapan Hanife Uysal Ortaokulu Müdürü Yılmaz Yumuşak, idari kadro, Müzik Öğretmeni Nilüfer Bulut ve tüm görevli öğretmenler, öğrencileriyle velileriyle bütünleşti, okul bahçesi ayyıldızlı albayraklarla gelincik tarlası oldu.
 
Saygı duruşunda bulunulması ve play back desteği olmadan hep bir ağızdan İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Cumhuriyetin 100'ncü yılı kutlama törenlerinde, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi Müzik Öğretmeni Nilüfer Bulut yönetiminde tüm öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından gür bir sesle okundu.
 
Ellerde Ayyıldızlı Albayraklarla gür bir sesle İstiklal Marşı ve ardından Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini okuyan öğrenciler, büyük beğeni ve takdir topladı.
 
Tüm marşlara ve şarkılara hep bir ağızdan katılım sağlayan Hanife Uysal Ontaokulu öğrencileri, Müzik Öğretmeni Nilüfer Bulut'un komutlarına koro halinde uyarak bölgenin en güçlü korosu olduklarını da göstermiş oldular.
 
Hanife Uysal Ortaokulu Müdürü Yılmaz Yumuşak yaptığı konuşmada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatmak ve yüceltmek görevinin gençlerde olduğunu hatırlatarak, öğrencilerinden Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş değerleri ve Atatürk ilklerene bağlı kalmaları gerektiğine dikkat çekti.
 
Kutlama törenini yöneten Hanife Uysal Ortaokulu Müzik Öğretmeni Nilüfer Bulut, annesiyle töreni izlemeye gelen yeğeni 3 yaşındaki Vera'yı da kucağına alarak coşkulu öğrencilere eşlik edince rentkli görüntülere bir yenisi daha eklendi.
 
Ayyıldızlı Al Bayraklarla gelincik tarlası görünümüne kavuşan Hanife Uysal Ortaokulu'nun kutlama töreni, okulun çatısından bırakılan rengarenk balonların oluşturduğu görsel şölenin ardından şarkılara eşlik edilmesiyle sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yine Muhteşemsin Hanife Uysal ... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet