Skip Navigation Links

Kara Kartallar Cumhuriyet'in 100'ncü Yılında Ayyıldızlı Al Bayrak Oldu

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'ncü yıl Kutlamaları kapsamında bölge protokolü ve üyelerini kahvaltıda buluşturdu.

Kara Kartallar Cumhuriyet'in 100'ncü Yılında Ayyıldızlı Al Bayrak Oldu Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Beşiktaşlılar Derneği, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'ncü yıl Kutlamaları kapsamında bölge protokolü ve üyelerini kahvaltıda buluşturdu.
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının aziz hatırasına saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın hepbirlikte okunmasıyla başlayan kahvaltı programına, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emin Ünalan, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Derneğin Fahri Başkanı Hakan Daltaban bölge STK başkan ve temsilcileri ile birlikte çok sayıda İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Üyesi aileleriyle birlikte katıldı.
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'ncü yılı nedeniyle düzenlenen kahvaltı programının en özel konukları Arsuz Yukarı Kepirce Mahallesi Anaokulu öğrencileri oldu.
Ayyıldızlı ti-shirtleriyle öğretmenleri eşliğinde kahvaltı programına katılan minikler, bölge protokolü ve davetlilere hazırladıkları gösterileri sundular.
Miniklerin gösterileri kahvaltı programına katılan herkes tarafından çoık beğenildi.
 
İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, Cumhuriyet'in 100'ncü yılı münüsebetiyle hazırladıkları kahvaltı programına katılan bölge protokolü ve üyelere teşekkür ederken, Türkiye Cumhuriyetinin tüm kazanımları, Kurucu Değerleriyle birlikte ilelebet yaşatmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, Cumhuriyetin 100'ncü yılı coşkusunu kentin dört bir yanında yaşamak ve yaşatmak için yaptıkları çalışmaları aktardı ve törenlere katılımın en yüksek düzeyde olması için herkesi davet etti.
 
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Cumhuriyet'in büyük bir proje ve büyük bir iş olduğunu belirterek, büyük bir toplumsal dönüşüm mücadelesi olduğuna dikkat çekti.
 
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de yaptığı konuşmada, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği'nin bir taraftar oluşumu olmasının ötesinde, memleketin her sorununa duyarlı bir kuruluş olarak gördüklerine vurgu yaptı ve 6 Şubat Hatay depreminin ardından yaptıkları faaliyetlere bizzat tanık olduğunu söyledi ve ardından da Cumhuruyetin 100'ncü yılı üzerine büyük alkış alan konuşmasını yaptı.
 
İskenderun Beşiktalılar Derneği'nin Cumhuriyetin 100'ncü yılı kahvaltı programı,Serap Çam, Nihat Törer, Mehmet Cemil Güler, Alaattin Yılmaz, Atilla Demirkent, Bülent Kıranlıoğlu, Cem Üstün ve Erim Gönenç Dede'ye Kongre Üyesi kartlarının verilmesiyle devam etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kara Kartallar Cumhuriyet'in 100'ncü Yılında Ayyıldızlı Al Bayrak Oldu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet