Skip Navigation Links

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Hedeflerimize Koşmaya Devam Ediyoruz

Mustafa Baştuğ, yıllar önce Türkiye'nin 100'ncü yılına yakışır bir şekilde koydukları hedeflere ulaşmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

 Cumhuriyetimizin 100. Yılında Hedeflerimize Koşmaya Devam Ediyoruz

Gündem   A+a-

 Cumhuriyetimizin 100. Yılında Hedeflerimize Koşmaya Devam Ediyoruz
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kuruluşunun 100'ncü yılı nedeniyle açıklama yapan Baştuğ Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, yıllar önce Türkiye'nin 100'ncü yılına yakışır bir şekilde koydukları hedeflere ulaşmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimleri ışığında, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda üretimden gelen gücüyle Dünya piyasalarında Türk'ün gücünü ortaya koyduklarını belirten Mustafa Baştuğ, “Bizler, Türk Sanayicileri olarak Cumhuriyetimizin 100'ncü yaşına yaklaşmakta olduğu son 10 yılda 2023 Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi koymuş, yerli ve milli üretim hedeflerimizle ülkemiz ekonomisine güç katacak atılımlarımızı yapmıştık.
Bugünlerde görüyoruz ki, Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi Baştuğ Group bünyesindeki Baştuğ Metalurji, Baştuğ Çelik, Baştuğ Yapı İnşaat ve BST Office şirketlerimizle Türkiye'mizin 100'ncü Yaşına yakışan sonuçlar elde etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde Ayyıldızlı Al Bayrağımız gölgesinde yaşayan her bir Türk Vatandaşı olarak, sorumluluklarımızı iyi bilmeli, bu ülkenin kurtuluş ve kuruluş mücadelesini her an hafızamızda taze tutarak hedeflerimize koşmalı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün koyduğu muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmalıyız.
Gururumuz ve mutluluğumuz o kadar büyük ki, her şart ve koşulda faaliyet gösterdiğimiz her alanda Cumhuriyetimizin bizlere sunduğu imkanların çok ötesinde Dünya ülkeleriyle yarışacak güce erişmenin sevinci içerisindeyiz.
Baştuğ Group bünyesinde çalışan, vatanına, milletine üretimden gelen gücü, alın teriyle hizmet eden her bir ferdimize teşekkür ederken, Sözde değil Özde en kalbi duygularla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni Dünya'nın en büyük 20 ekonomisinden biri yapmak mücadelemiz yorulmadan devam edecektir.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'ncü yılını kutluyor, Türk'ün var olduğu ve olmaya devam edeceği nice yüzyıllar Ayyıldızlı Al Bayrağımız gölgesinde Cumhuriyetimizin yıldönümlerini coşku ve gururla kutlamayı diliyorum.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet