Skip Navigation Links

“Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla Bilim Kültür Ve Sanatla…’’

İskenderun Gençlik Merkezi Cumhuriyetin kuruluşunun 100.yılına özel gerçekleştirdiği birçok projeyi coşkulu bir şenlikle kutlamaya hazırlanıyor.

“Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla Bilim Kültür Ve Sanatla…’’

Gündem   A+a-

 
İskenderun Gençlik Merkezi Cumhuriyetin kuruluşunun 100.yılına özel gerçekleştirdiği birçok projeyi coşkulu bir şenlikle kutlamaya hazırlanıyor. “Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla Bilim Kültür ve Sanatla…’’diyerek yola çıkan İskenderun Gençlik Merkezi 28 Ekim Cumartesi günü bilimden sanata birçok etkinlikle sabah 10.00’dan akşam 22.00’a kadar İskenderun halkı için Primemall AVM’de olacak. Şenlikte İskenderun Gençlik Merkezi DENE-YAP ve İnovasyon öğrencilerinin proje ve 100.yıl çalışmaları, Müzik Resitali, Resim Sergisi ve Akıl Zeka Oyunları standları tüm gün boyunca yer alacak.
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN şu ifadeleri kullandı;
 
“İskenderun Gençlik Merkezi ailesi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını her yıl coşkuyla kutlamaya özen gösterdik fakat bu yıl 100.yılı olması nedeniyle birçok alanda farklı projeler uygulayarak ve akıllarda iz bırakacak büyük bir şenlikle kutlamak için yüksek bir gayretle çalıştık.28 Ekim Cumartesi günü Primemall AVM’de İskenderun Gençlik Merkezi olarak yeni yüzyılı inşa eden gençlerimizle 100.yıla özel ‘’Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla Bilim, Kültür ve Sanatla…’’şenliğimizi gerçekleştireceğiz. Tüm gün boyunca olacak şenliğimiz için değerli İskenderun halkını heyecanla bekliyoruz. ”
 
senlik-22.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet