Skip Navigation Links

120 Adet Dükkandan Oluşan Esnaf Çarşısı Bitme Aşamasında

İskenderun Belediyesi’ne ait Eski Lunapark alanında 120 adet dükkandan oluşan Esnaf Çarşısı’nın yapımı hızla sürüyor.

120 Adet Dükkandan Oluşan Esnaf Çarşısı Bitme Aşamasında

İskenderun   A+a-

 
İskenderun Belediyesi’ne ait Eski Lunapark alanında 120 adet dükkandan oluşan Esnaf Çarşısı’nın yapımı hızla sürüyor. İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Koordinatör Kaymakam Miyase Demirkoparan ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte AFAD koordinasyonda İskenderun Belediyesi’ne ait eski lunapark alanında yapılan Konteyner İşyeri alanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
 
Başkan Fatih Tosyalı, “El birliğiyle esnaflarımızın yanında olmaya devam ederek şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.
 
Kaymakam Demiryürek ise, “Şehirdeki kardeşlerimizin taleplerini, ihtiyaçlarını içerecek anlayışla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yine burada da konteyner işyerlerini de en kısa sürede teslim etmeye başlayacağımızı bir kez daha ifade etmek isterim. Şimdiden esnaf kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.
 
KAYMAKAM DEMİRYÜREK’TEN ŞANTİYE ALANLARINA ZİYARET
 
İskenderun Kırsal Suçıkağı Mahallesi’nde yapımına başlanan 59 adet afet konutunun şantiye alanlarını ziyaret etti. Kaymakam Demiryürek, Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz ile birlikte Suçıkağı’nda yaptırılacak ilköğretim okulu için belirlenen alternatif alanları inceledi. Yıkımı yapılan/yapılacak olan binaları yerinde gördü.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet