Skip Navigation Links

Şüpheli Araçtan Maske ve Silah Çıktı

Hatay’ın Belen İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler devriye gezerken şüphelendikleri aracı incelemeye aldı.

Gündem   A+a-

Hatay’ın Belen İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler devriye gezerken şüphelendikleri aracı incelemeye aldı. Gözaltına alınan üç kişi ile birlikte araçta kar maskesi, ruhsatsız silah ve mermi çıktı.
 
Belen İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler Sarımazı Mahallesi 22 sokak üzerinde park halinde bulunan bir araçtan şüphelenerek incelemek istedi. Araçta bulunan üç kişiyi otomobilden indiren polis kaçmak isteyen bir kişiyi takip ederek tekrar yakaladı.
 
Gözaltındaki kişilerin üzerinde 1 adet kelebek olarak adlandırılan bıçak ve 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 2 adet şarjör ile 30 adet fişek yakalandı. Otomobilin içerisinde arama yapan polis, bir adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait beş adet fişek, bir çift kahve renkli, bir çift siyah renkli çorap, bir çift yeşil renkli parmaksız, bir çift siyah renkli normal eldiven, bir adet siyah renkli maske buldu.
 
 
 
Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan Belen emniyeti Gözaltındaki üç kişiyi İskenderun adliyesine çıkarttı. İskenderun adliyesi tarafından denetim serbestliği uygulanarak üç kişi serbest bırakıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet