Skip Navigation Links

Bölge Eğitimine Ciddi Katkı Sağlıyoruz

İskenderun Simya eğitim kurumu yöneticileri İGC'yi ziyaret ederek burada gazetecilerle bir araya geldiler.

 Bölge Eğitimine Ciddi Katkı SağlıyoruzWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Simya eğitim kurumu yöneticileri İskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek burada gazetecilerle bir araya geldiler.
Başkan Diyap Atar Yönetim kurulu ve üyelerin hazır bulunduğu ziyarete kurumsal iletişim Koordinatörü İnayat Dingiltepe, Genel koordinatör Ayşe Koçgöz, lise Müdürü Mehmet Yazar ve Şube Koordinatörü Bekir Ayaz katıldı.
 
Gazeteciler cemiyetini yapılan ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Atar, simya kolejinin çalışmalarında başarılar diliyorum. Deprem zamanında da gerçekten önemli çalışmalara imza attığını sizleri kutluyorum dedi.
 
Kurumsal İletişim Koordinatörü İnayat Dingiltepe, simya kolejleri olarak bölgemizin ve ülkemizin eğitimine ciddi katkı sağlamaya çalışıyoruz. İskenderun gazeteciler cemiyetinin tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Bu güne kadar bizlere her zaman doğra bilgi akışını paylaşarak bilgi sahibi olmamızı sağladılar. Bölgemizin eğitimde ki önemli ismi olan simya kolejinde kurucumun Mehmet Baysal’ın yönetiminde çok önemli çalışmaları hayata geçirdik bundan sonrada çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi. Yapılan sınavlarda tam puanla derece yapan öğrencilerimiz ve başarılı çalışmalarımızı devam ediyorum dedi
 
Ziyaret te kurum yöneticileri de düşüncelerini dile getirerek gazetecilerin sorularını cevapladı
 
 
 
 
 
 
 
 
 Bölge Eğitimine Ciddi Katkı Sağlıyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet