Skip Navigation Links

Aykut Davut Öktem’e “Yılın Profesyonel Yöneticisi” Ödülü!

Yükseliş Kolejleri Genel Müdürü Aykut Davut ÖKTEM’e de “ YILIN PROFESYONEL YÖNETİCİSİ” ödülü ÖZKURBİR Yönetim Kurulu Başkanı Enis Bahattin ŞENER taraf

Aykut Davut Öktem’e  “Yılın Profesyonel Yöneticisi” Ödülü!

Eğitim   A+a-

 
Türkiye’nin en prestijli eğitim dergisi olan Artı Eğitim Dergisi’nin düzenlediği Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri’nin 10.’su Sheraton Grand Ataşehir’de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. MEB, sektör dernekleri, kurucular, yöneticiler, öğretmenler ve eğitim tedarikçilerini katıldığı gecede 14 dalda kurum ve yöneticilere ödülleri takdim edilirken, Yükseliş Kolejleri Genel Müdürü Aykut Davut ÖKTEM’e de “ YILIN PROFESYONEL YÖNETİCİSİ” ödülü ÖZKURBİR Yönetim Kurulu Başkanı Enis Bahattin ŞENER tarafından takdim edildi. Öktem “Türkiye’nin bir çok duayenlerinin içinde bulunmaktan, ve Cumhuriyetin 100. Yılında bu ödülü almaktan büyük bir onur duyduğumu belirtmek isterim. Geceyi düzenleyen ve katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
Ödül töreni Meb eski Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Ömer Balıbey, İstanbul Milli Eğitimi Müdürü Mücahit Yentür, TÖDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim TAŞEL ve ÖZKURBİR Yönetim Kurulu Başkanı Enis Bahattin ŞENER’in katılımıyla gerçekleşti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet