Skip Navigation Links

Görme Engelliler Protokolle Kahvaltıda Buluştu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde de ‘15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engeliler güvenliği farkındalık’ günü etkinlikte kutlandı.

Görme Engelliler Protokolle Kahvaltıda Buluştu

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde de ‘15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engeliler güvenliği farkındalık’ günü engelliler ve protokol üyelerinin de bir araya geldiği etkinlikte kutlandı.
Engelliyim Engel Tanımam Derneği, Altınokta Körler Derneği, Beyazay Derneği üyelerinin katılımı ile İskenderun Belediyesi tarafından Millet Parkındaki sosyal tesiste kahvaltı programı gerçekleştirildi.
 
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Koordinatör Kaymakamlar, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Yılmaz Balaman engelliler ve aileler etkinlikte bir araya geldi.
 
İskenderun Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen, Bugün görme engelliler olarak kendileri için önemli bir gün olduğunun altını çizerek 15 Ekim ‘Dünya Beyaz Baston Görme Engeliler güvenliği farkındalık’ günü nedeniyle belediyenin böyle bir etkinlik düzenlemesinden dolayı teşekkür etti.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise Dünya Beyaz Baston Görme Engeliler güvenliği farkındalık’ günü bu nedenle tüm engelli hemşherileri ile ailelerini burada ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.
 
Kaymakam Murat Sefa Demiryürek görme engelli vatandaşların gününü kutlayarak “Şehrimizde ve ülkemizde yaşayan engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için üzerimize düşenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet