Skip Navigation Links

'Depremin Mağduru Merve Ateş Hala Bulunamıyor: Aile ve Yakınları Endişeli'

6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalan ve yaralı olarak kurtarılan 26 yaşındaki Merve Ateş adlı genç kız, aradan geçen 8 aya rağmen hala bulunamad

'Depremin Mağduru Merve Ateş Hala Bulunamıyor: Aile ve Yakınları Endişeli'

Gündem   A+a-

 Enkaz altından çıkarıldığında sol bacağının diz altında açık yarası olduğunu söyleyen ablaları İlknur Karaca ve İpek Koca, kardeşlerinin akrabaları tarafından İskenderun SSK Hastanesi'ne götürüldüğünü ve o günden bu yana haber alamadıklarını dile getirdiler.
 
Merve Ateş'in ablaları, kardeşlerini bulmak için her yolu denediklerini, her yere haber verdiklerini ve biran önce bulunması için yetkililerden yardım istediklerini dile getirerek "6 Şubat'ta kardeşimizi bacağından yaralı olarak akrabalarımız İskenderun SSK Hastanesi'ne götürdüler. Sabah saat 10:00'dan 17:00'ye kadar da kendisine refakat etmişler. Görevlilerin helikopter ambulansla Mersin Şehir Hastanesi'ne götüreceğiz ancak refakatçi alamayız demeleri üzerine akrabalarımız kardeşimizi görevlilere teslim ederek dönmüşler. O günden bu yana kız kardeşimizden haber alamıyoruz. 8 ay oldu, artık kardeşimizin hayatından endişe etmeye başladık ve yetkililerden yardım bekliyoruz. Ayrıca kardeşimizi gören-tanıyan kimselerin bizimle iletişime geçmelerini rica ediyoruz" dediler.
 
Genç kızı gören veya tanıyan duyarlı vatandaşlar 05367414985 numaralı telefondan aileye ulaşabilirler.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet