Skip Navigation Links

Çeşitli Suçlardan Firari Hükümlü Yakalandı

Hatay'da silah ticareti ve silahlı tehdit suçlarından aranan firari hükümlü yakalandı

Çeşitli Suçlardan Firari Hükümlü Yakalandı

Gündem   A+a-

 Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silah ticareti ve silahlı tehdit suçlarından toplamda 12 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası ile aranan bir firari hükümlüyü İskenderun Buluttepe Mahallesi'nde yakaladı.
 
Şahsın evinde yapılan aramada ise ruhsatsız bir tabanca, şarjörler, fişekler ve uyuşturucu madde ele geçirildi. H.G. adlı şüpheli, adli makamlarca tutuklandı.Hatay'da silah ticareti ve silahlı tehdit suçlarından toplamda 12 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası ile aranan firari hükümlü yakalandı.
 
Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince; aranan suçluların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada, ruhsatsız silahları satın alma ve silahlı tehdit suçlarından hakkında adli makamlarca verilen toplamda 12 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası ile aranan şahıs H.G. İskenderun Buluttepe Mahallesinde yakalandı.Şahsın bulunduğu adreste yapılan aramada ise 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 153 fişek, 5 gram metamfetamin, 3 gr esrar, 5 uyuşturucu hap ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen H.G tutuklandı.
 
Kaynak: İHA
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet