Skip Navigation Links

Dörtyol'da Karakucak Güreşleri düzenlendi

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali kapsamında, Karakucak Güreşleri gerçekleştirildi.

Dörtyol'da Karakucak Güreşleri düzenlendi

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol Belediyesi tarafından düzenlenen güreşlere 350 sporcu katıldı. Kahramanmaraş'tan Halil Hopur başpehlivanlık unvanını kazandı. Ödüller ise Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin tarafından verildi.
 
Güreşleri, Dörtyol Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Selçuk Kayhan, Geleneksel Spor Dalları Asbaşkanı Şahin Hopur ve vatandaşlar izledi.Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali kapsamında, Karakucak Güreşleri gerçekleştirildi.
 
Dörtyol Belediyesince, 9 Ocak Stadyumu'nda düzenlenen güreşlere, çeşitli illerden 350 sporcu katıldı.Kıyasıya geçen mücadeleler sonunda başpehlivanlığı, Kahramanmaraş'tan Halil Hopur kazandı.Müsabakalarda dereceye giren sporculara, ödülleri, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin tarafından verildi.Güreşleri, Dörtyol Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Selçuk Kayhan, Geleneksel Spor Dalları Asbaşkanı Şahin Hopur ve vatandaşlar izledi.
 
Kaynak: AA
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet