Skip Navigation Links

ÖNCELİĞİMİZ GÜVENLİK

İSTE 2 Ekim’de başlayacak 2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde özel güvenlik görevlileri Kampüs Güvenliği konusunda eğitim aldı.

ÖNCELİĞİMİZ GÜVENLİK

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) 2 Ekim’de başlayacak 2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde özel güvenlik görevlileri Kampüs Güvenliği konusunda eğitim aldı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) 2 Ekim’de başlayacak 2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde özel güvenlik görevlileri Kampüs Güvenliği konusunda eğitim aldı. 29 Eylül Cuma günü saat 14.00’de Kırmızı Salonda gerçekleştirilen Kampüs Güvenliği eğitimine İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suha Orçun Mert ve İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç başkanlık yaptı. Eğitime Genel Sekreter Yardımcısı ve Yunus Soylu, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hasan Ümit Büyükdemir ve şube müdürleri de katıldı.
 
Eğitimde konuşan İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suha Orçun Mert “öncelikle, kampüsümüzde öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak noktasında elinizden geleni yaptığınız için hepinize teşekkür ederiz. Pazartesi günü başlayacak olan eğitim öğretim yılında hepinize yine büyük görev düşüyor ve bunu layıkıyla yerine getireceğinize inanıyoruz. Hepimiz için güvenli ve sağlıklı bir dönem olmasını diliyorum. Ayrıca, aramıza yeni katılan arkadaşlarımız, İSTE Ailesine hoş geldiniz” diyerek güvenlik personelini selamladı.
 
İSTE Ailesinin ayrılmaz parçası olan özel güvenlik personeline özverili çalışmaları için teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “her zaman ve her koşulda güvenliğimizi sağlayan, öğrencilerimizin ve personelimizin huzuru için göreve hazır olan güvenlik görevlilerimiz iyi ki var. Eğitim- öğretim yılı içerisinde devletimizin tüm güvenlik birimleriyle iş birliği içerisinde kampüsümüzün güvenliğini sağlayacağız. Malumunuz üzere kampüs sınırlarımız yalnızca öğrencilerimiz ve personelimizin giriş- çıkışına müsaade edilecek şekilde organize edildi. Bu sınırlar içerisinde İSTE Ailesini korumak, güvenliklerini sağlamak üzere çalışacağız” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet