Skip Navigation Links

Başkan Fatih Tosyalı Ankara'da Temaslarda Bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da temaslarda b

Başkan Fatih Tosyalı Ankara'da Temaslarda Bulundu

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da temaslarda bulundu.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’a yapılması planlanan projeler ve devam eden çalışmalar ile ilgili Ankara’da verimli görüşmeler yaptıklarını söyledi.
 
Başkan Fatih Tosyalı, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İl Başkanı Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman ve Kemal Karahan ile birlikte Ankara’da yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdi.
 
HERŞEY İSKENDERUN İÇİN
 
Belediye Başkanı Tosyalı, Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve AK Parti Hatay Milletvekilleri; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’nu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti.
 
BAKANLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ
 
Gerçekleştirilen ziyaretler ile ilgi açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”Sayın Bakanlarımız ile şehrimizde ve ilimizde devam eden ve planlanan projelerle ilgili görüşme gerçekleştirdik. Büyük afet sonrası çevre ve şehircilik alanında yapılan devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları, ulaştırma altyapı ve haberleşme çalışmaları, elektrik iletim ve yatırımları, sağlık yatırımları, sportif yatırımlar ve değerli hemşerilerimize hizmet noktasında verimli görüşmeler gerçekleştirdik ”dedi.
 
DURMAK YOK HİZMETE DEVAM
 
Belediye Başkanı Tosyalı, “Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanlarımıza, Değerli Valimize ve Kıymetli Hatay Milletvekillerimize ilimize ve İskenderun’umuza gösterdikleri yakın ilgi ve katkılarından ötürü çok teşekkür ediyorum. Bölge milletvekillerimiz ve Bakanlarımız ile sürekli her zaman diyalog halinde olmayı sürdüreceğiz. Sağ olsunlar her zaman bizlere destek oluyorlar. Projelerin hızlandırılması konusunda gayret gösteriyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet