Skip Navigation Links

Türk Kızılay İskenderun Şubesinde Yurt Kayıtları Başladı

Türk Kızılay İskenderun Şubesi, deprem sonrasında tadilatını yaptığı yurdu hazır hale getirdi. Yüz öğrenciye hizmet verecek olan yurt, modern bir tesi

Türk Kızılay İskenderun Şubesinde Yurt Kayıtları Başladı

İskenderun   A+a-

 
Bugüne kadar binlerce öğrenciye barınma hizmeti veren Türk Kızılay İskenderun Şubesi, deprem sonrasında tadilatını yaptığı yurdu hazır hale getirdi. Yüz öğrenciye hizmet verecek olan yurt, modern bir tesis olarak da dikkat çekiyor.
 
Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, yurdun 100 yatak kapasitesi olduğunu, yemek salonu, internet odası ve okuma salonu ile ilçede önemli yurtlar arasındaki yerini alacağını söyleyerek, kayıt almaya başladıklarını aktardı.
 
Türk Kızılay İskenderun Şube binasında faaliyet gösteren yükseköğrenim özel erkek öğrenci yurdunda, 29 oda, 104 yatak, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, 1, 3, 4 ve 6 kişilik odalar bulunuyor. Odalarda ayrıca kalorifer ve klima, ayrı çalışma odası, her katta kablosuz internet, 7/24 Sıcak Su, İSTE Üniversitesi Merkez Kampüse 15 dakika Yürüme Mesafesinde, Şehrin Merkezinde, Otobüs ve dolmuşların geçiş noktasında yer alıyor.
 
Öğrenciler İçin Çamaşır Yıkama – Kurutma Makinası ve Ütü Odası, İskenderun Kızılay Butikten Yılda İki Defa Elbise ve Ayakkabı Yardımı, Her Öğrenciye Ücretsiz Hijyen Kiti, Yurtta Kalan Öğrencilere Kızılay Bursu İmkanı da dikkat çekiyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet