Skip Navigation Links

İYİ Kİ VARSINIZ!

Koç Holding ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen İskenderun’a büyük destek verdi.

İYİ Kİ VARSINIZ!

İskenderun   A+a-

 
İSTE’de konteyner kent kuran Koç Holding ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile depremden sonra İskenderun’a her konuda büyük destek veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Başkan Türkmen, okulun bir sınıfını bilgisayarlarla donatırken, üniversite içinde kütüphane kurdu.
 
Bir dizi ziyaret ve program için İskenderun’a gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte Kaymakam Murat Sefa Demiryürek’i ziyaret etti. İskenderun’da yapıyan çalışmalar hakkında bilgi alan heyet, depremden bu yana ilçeye olağanüstü katkı vererek, temel ihtiyaçlar konusunda önemli yardımları oldu.
 
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Kaymakamı iken çok yakın dostlukları olan Koç Holding ve Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e katkılarından ötürü teşekkür etti.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Değerli misafirlerimize yaşamış olduğumuz afetin ardından kent genelinde devam eden çalışmalarımız hakkında genel bilgiler aktardık. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
BİLGİSAYAR ODASI VE KÜTÜPHANE BAĞIŞI
 
Kaymakamlık ziyareti sonrasında heyet, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi’ne geçti. Okulun bir sınıfını bilgisayarlara donatan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İskenderun Teknik Üniversitesi içerisinde konuşlandırdığı Üsküdar Belediyesi Konteyner Kent içerisinde de kütüphane yaptı. Büyük alkış alan Başkan Türkmen, “Biriz beraberiz, her zalan yanınızda durmaya devam edeceğiz” dedi.
Koç Holding olarak yine İSTE kampüsü alanında konteyner kent kururak halkın takdirini kazanan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a da ilgi büyüktü. Öğrenciler, imza almak için Kulüp Başkanı Ali Koç’u ablukaya aldı.
 
Okulun avlusunda gerçekleşen törende konuşan Başkan Fatih Tosyalı, İskenderun’u depremden sonra yalnız bırakmayan heyete teşekkür etti. Kaymakam Demiryürek ise, Kulüp Başkanı Ali Koç ve Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yaraların sarılması ve İskenderun’un yeniden ayağa kalkması için tüm imkânlarını seferber ettiklerini belirterek, teşekkür etti.
 
Törene, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen de katıldı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet