Skip Navigation Links

Balıkçı esnafından Civelek'e teşekkür

Balıkçı esnafından Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e ziyaret

Gündem   A+a-

Balıkçı esnafından Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e ziyaret
Yapılan çalışmalar ve yapılacak olan balık pazarı için Başkan’a teşekkür ettiler
İskenderun’daki balıkçı esnafı, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i makamında ziyaret etti.
Yapımı planlanan ve balığın daha rahat alışverişine imkan sağlayacak olan balık pazarı için, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür eden balıkçı esnafı, İskenderun ve halk için yapılan tüm çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.
Ziyarette yaptığı konuşmasında, Belediye Başkanlığının, hizmet makamı olduğunu vurgulayan İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Belediye halkın belediyesidir. Bu makam halkın makamıdır. Bu gönül işi” dedi.
Balıkçı esnafından Başkan’a teşekkür
Balıkçı esnafın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışmaları paylaştı.
Servet Gıda karşısında yapılacak olan balık pazarına değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Deniz kentinde balık çok önemlidir. Merkezi yerdeki otopark yerinde, Çok katlı otopark, giriş katına da balık pazarı yapacağız. Hem esnaf daha rahat satış yapar, hem de vatandaş daha rahat balık alır, yer” diye konuştu.
Deniz kenti olan İskenderun’da, iskele yapımının sürdüğünü, sahil kenarında çok güzel nikah salonu yapıldığını anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, içmesuyu, Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi, taziye evleri, sahilde peyzaj çalışması, drenaj kanalı yapım çalışmalarına değindi.
Alınan iş makineleri ile araç parkının büyüdüğünü, özellikli yeni itfaiye aracı alındığını, donanımlı ve modern yeni İtfaiye Müdürlüğü binası yapılarak, hizmete girdiğini anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, itfaiye personeline hizmet içi eğitim verildiğini belirtti.
İskenderun Su Ürünleri Kooperatifi 2. Başkanı Celal Bilen’in de katıldığı ziyarette, yapılan çalışmalardan ve yapılacak olan balık pazarından dolayı memnuniyetini dile getiren balıkçı esnafı, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet