Skip Navigation Links

HAZİNE ARAZİLERİNDE OYUNA GELMEYİN!

İskenderun Milli Emlak Müdürlüğü, İskenderun ve Arsuz’da gayri resmi işlemlerde hazineye ait taşınmazların satış ve kiralama yapıldığı bilgisi üzerine

HAZİNE ARAZİLERİNDE OYUNA GELMEYİN!

Gündem   A+a-

 
İskenderun Milli Emlak Müdürlüğü, özellikle İskenderun ve Arsuz’da gayri resmi işlemlerde hazineye ait taşınmazların 3’ncü kişilerce satış ve kiralama yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Milli Emlak Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada hükümsüz belgeler arıcılığıyla hazine arazilerini kiralayan ve satışa çıkardığı tespit edilen kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı ve yasal işlem başlatılacağı belirtildi.
 
Hazine mülkiyetindeki taşınmazlarla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Hatay İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İskenderun Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü'nden alınan yazıda özetle İskenderun ve Arsuz ilçelerinde bir takım kişilerin Hazine arazilerinin satılacağı yönünde asılsız söylentiler yaydığı, Hazine taşınmazlarının 3. kişilere satış ve kiralama işlemi yaptıkları hakkında duyumlar aldıkları belirtilmiş ve bu tür gayri resmi işlemlere teşebbüs ettiği tespit edilen kişiler hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı bildirilmiştir” denildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet