Skip Navigation Links

Depremin Vurduğu Hatay'da Pamuk Hasadı Başladı

Hatay'da 'beyaz altın' olarak adlandırılan pamukta hasat başladı.

Depremin Vurduğu Hatay'da Pamuk Hasadı BaşladıWeb
TV

Ekonomi   A+a-

 Hatay'da depremin izlerini silmeye çalışan çiftçiler, binlerce dönüm araziye ekimi yapılan ve 'beyaz altın' olarak adlandırılan pamukta hasat başladı.
 
Depremzede çiftçiler, rekolteden memnun olduklarını belirterek gelecekten umutlu olduklarını söyledi.Enkaz kentin bereketli topraklarında 'beyaz altın' hasadı başladıDepremzede çiftçi," Ürettiğimiz ve birlikte çalıştığımız sürece bu günlerin üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz"
 
HATAY - Depremin vurduğu Hatay'da binlerce dönüm araziye ekimi yapılan beyaz altın olarak adlandırılan 'pamuk' da hasat başladı. Depremin izlerini silmeye çalışan çiftçiler gelecekten ümitli.Asrın felaketinin ağır yaralar açtığı Hatay'da vatandaşlar yaralarını sarmak için üretmeye devam ediyor.
 
Enkaz kentin bereketli topraklarında binlerce dönüm araziye ekimi yapılan ve beyaz altın olarak adlandırılan 'pamuk' da hasat başladı. Depremzede çiftçiler, rekolteden de memnun."Ürettiğimiz ve birlikte çalıştığımız sürece bu günlerin üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz"Çiftçi Ayhan Tanış, rekolteden memnun olduğunu dile getirerek "Şuan Kırıkhan bölgesindeyiz, Eylül ayıyla birlikte hasat başladı. Yaklaşık 10 gün oldu, rekolte çok şükür iyi bu sene. Umduğumuz güzel. Herkese bol bereketli hasatlar diliyorum. Umudumuzu kaybetmedik, üretime de o şekilde başladık. Ürettiğimiz ve birlikte çalıştığımız sürece bu günlerin üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz. Yaralarımızı sarıyoruz, devletimiz ve halkımız yardımcı oldu. Bizde elimizden geldiğince üzerimize düşen görevi yapıyoruz" dedi.
 
Kaynak: İHA
Depremin Vurduğu Hatay'da Pamuk Hasadı Başladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet