Skip Navigation Links

İSKENDERUN GENÇLİK MERKEZİ DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜNDE DE İŞ BAŞINDA!

Dünya Temizlik Günü’nde İskenderun Gençlik Merkezi, gönüllü İstiklal Makzume Anadolu Lisesi öğrencileriyle İskenderun sahilinde buluştu.

İSKENDERUN GENÇLİK MERKEZİ DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜNDE DE İŞ BAŞINDA!Web
TV

Gündem   A+a-

 Gençlik merkezlerinde Yeşil Beceriler projesi adımlarından ‘’Temiz Dünya’’ çerçevesinde; yaşam alanlarının, doğanın ve yeşilin korunması,çevreye verilen değerin arttırılması ve bu konuda farkındalık oluşturulması amacıyla çevre temizliğini temel alan çalışmalar yürütülmektedir.
 
Bu kapsamda her yıl Eylül ayının üçüncü Cumartesi günü kutlanan Dünya Temizlik Günü’nde İskenderun Gençlik Merkezi, gönüllü İstiklal Makzume Anadolu Lisesi öğrencileriyle İskenderun sahilinde buluştu.
 
Eldivenlerini giyip çöp poşetlerini alarak çevredeki atıkları toplayan Gönüllü Gençler yaşadıkları alanları güzelleştirip Dünya Temizlik Günü için güzel bir farkındalık oluşturdu.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN şu ifadeleri kullandı;
 
‘’Hepimizin tek bir dünyası var, çevre bilinciyle hareket edip yaşam alanlarımıza sahip çıkarsak her yer cennete dönüşecektir.İstiklal Makzume Anadolu Lisesi müdürü Seher Akyazıcı’ya, Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Kuyubaşıoğlu’na ve çevreye duyarlı gönüllü öğrencilerine işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.Çevre konusunda duyarlılığın artarak devam etmesi, gelecek nesillere yaşanılabilir, sağlıklı, yeşil ve temiz bir dünya bırakılması temennisi ile..’’
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İSKENDERUN GENÇLİK MERKEZİ DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜNDE DE İŞ BAŞINDA! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet