Skip Navigation Links

Baştuğ Metalurji’den Deprem Çeliği Vurgusu

Türkiye’nin en önemli çelik üreticilerinden Baştuğ Metalurji de Hadde Sempozyumunda kurduğu standta sektörün temsilcileriyle bir araya geldi.

Baştuğ Metalurji’den Deprem Çeliği Vurgusu

Gündem   A+a-

 
İskenderun Anemon Otel’de bugün başlayan Hadde Sempozyumu büyük ilgi görüyor.
Türkiye’nin en önemli çelik üreticilerinden Baştuğ Metalurji de Hadde Sempozyumunda kurduğu standta sektörün temsilcileriyle biraraya geldi.
 
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ liderliğinde Türkiye’nin Yeni Yüzyılı hedefleri doğrultusunda her geçen yıl bir kat daha büyüyerek uluslararası arenada yeni pazarları portföyüne ekleyen Baştuğ Metalurji, Türkiye’yi en güçlü şekilde temsil etmeye devam ediyor.
 
Hatay başta olmak üzere toplam 11 ilde büyük yıkıma sebep olan 6 Şubat depreminin ardından büyük önem kazanan ‘depremlere dirençli demir çelik ürünleri’, 2’nci Hadde Sempozyumunda gündemin ana konularından biri oldu.
 
Türkiye’nin yeni yüzyılında kaliteli çelik üretimiyle onlarca ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine katmadeğer üretmeye devam eden Baştuğ Metalurji, 2’nci Hadde Sempozyumunda sektör temsilcilerinin ilgi odağı oldu.
 
En güçlü depremlerde dahi binaların mukamevetini arttıran çelik üretimiyle Türkiye’nin gururu olan Baştuğ Metalurji yetkilileri, standı ziyaret eden sektör temsilcilerine ürün çeşitliliği konusunda bilgi aktardı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet