Skip Navigation Links

İSTE ÖĞRENCİLERİ ALDIKLARI KALİTELİ EĞİTİMLERİ BAŞARIYA DÖNÜŞTÜRÜYOR

PSB Anatolia 2023 Fuarı’nda düzenlenen 3. PMO Genç Tasarım ve Uygulama Yarışmasında 4. olarak mansiyon ödülü ve 2 günlük sapanca tatili kazandı.

İSTE ÖĞRENCİLERİ ALDIKLARI KALİTELİ EĞİTİMLERİ BAŞARIYA DÖNÜŞTÜRÜYOR

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı öğrencileri Sakarya`da gerçekleştirilen PSB Anatolia 2023 Fuarı’nda düzenlenen 3. PMO Genç Tasarım ve Uygulama Yarışmasında 4. olarak mansiyon ödülü ve 2 günlük sapanca tatili kazandı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı öğrencileri Sakarya`da gerçekleştirilen PSB Anatolia 2023 Fuarı’nda düzenlenen 3. PMO Genç Tasarım ve Uygulama Yarışmasında 4.olarak mansiyon ödülü ve 2 günlük sapanca tatili kazandı. TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından Bursa Tarım Peyzaj A.Ş. desteğiyle organize edilen 3. PMO Genç Tasarım ve Uygulama Yarışmasında Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı 4.sınıf öğrencilerinden Beyza Nuriye Yıldırım, Teoman Kılınç, Fatma Uğuz, Sevcan Mevlütoğlu, Funda Köylüoğlu ve İsmail Bülbül İSTE’yi temsil etti.
 
Peyzaj Mimarlığı öğrencilerinin yarışmada elde ettikleri başarıyı tebrik eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “öğrencilerimize tüm şartlarda sağladığımız kaliteli eğitimin dönüşlerini alabiliyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Nitelikli öğrenciler yetiştirmek, mezun olan öğrencilerimizin İSTE’li olmaktan gurur duymasını sağlamak üzere çalışıyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet