Skip Navigation Links

Didem Çelebi, moda dünyasına hızlı bir giriş yaptı

DİDEM ÇELEBİ BÜRÜKSEL’DE THE CELEBI MARKASIYLA MAĞAZA AÇTI

Didem Çelebi, moda dünyasına  hızlı bir giriş yaptı

Dörtyol   A+a-

 DİDEM ÇELEBİ BÜRÜKSEL’DE THE CELEBI MARKASIYLA MAĞAZA AÇTI
 
THE CELEBİ markasının kurucusu DİDEM ÇELEBİ moda dünyasında oluşturduğu Türk Markasıyla Avrupa Birliğinin Başkenti Brüksel'de mağaza açtı.
 
23 yaşın moda dünyasına inanılmaz hızda giriş yapan genç iş kadını ve tasarımcı hemşerimiz Didem Çelebi Belçika'da limited collection ürünlere yer veren sınırlı sayıdaki Türk markasını internet ve sosyal medya sitesi üzerinden dünyaya pazarlıyordu.
 
Moda tasarım stilist yüksek lisansını tamamlayan Didem Çelebi’nin özel tasarımlarını içeren THE CELEBİ markası, tamamen Türk asıllı olarak ortaya çıkmış, gerek web sitesinde gerekse de Instagram hesabında birbirinden özgün tasarımlara kısa zamanda aranan ürünler anasına girmeyi başarmıştı.
 
Yenilikçi ve dikkat çekici tasarımları ile adından söz ettiren Hatay İli Dörtyol İlçesi doğumlu Didem Çelebi aranan bir marka haline getirmeyi başardığı THE CELEBİ mağazasının ilkini Avrupa Birliğinin Başkenti Brüksel'de Bölge Belediye Başkanı Frédéric Petit'e nin de katıldığı bir törenle açtı.
 
Kokteyl ve açılış sonrasında bir açıklama yapan THE CELEBİ markasının kurucusu DİDEM ÇELEBİ; “Bir rüya gerçek oldu. Değerli Belediye Başkanımız Sayın Frédéric Petit'e en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Desteğin, nezaketin ve sadakatin için teşekkür ederim. Aileme de teşekkür etmek istiyorum. Bana verdikleri eğitim, sevgileri ve cesaretlendirmeleri için. Sizlere sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Allah uzun ömürler versin inşallah.
 
Ayrıca tüm müşterilerime, arkadaşlarıma, aileme destekleri ve sevgileri için teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz için çok minnettarım. Lütfen benim için değerli olduğunuzu bilin. Ben de hayallerinizi gerçekleştirmenizi diliyorum. Sizlerle küçük bir sır paylaşmak istiyorum: "Hiçbir şey imkansız değildir. " İmkansızı beyninizde sınır haline gelen korkular oluşturur. Engeller ne olursa olsun, asla pes etme. Kendine inan. Tüm sevgimle” dedi.
 
Sedat İSKENDEROĞLU - Dörtyol
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet