Skip Navigation Links

Zeynep & Özgür Turhan Çifti Mutluluğa Yelken Açtı

İskenderun Turhan Home Center Sahibi Mehmet Turhan, en mutlu günlerinden birini yaşadı.

 Zeynep & Özgür Turhan Çifti Mutluluğa Yelken AçtıWeb
TV

Arsuz   A+a-

Türkiye’nin mobilya sektöründeki önemli markalarından İskenderun Turhan Home Center Sahibi Mehmet Turhan, en mutlu günlerinden birini yaşadı.
Uluslararası Ticaret Uzmanı Özgür Turhan, Sınıf Öğretmeni Zeynep Genç’le hayatını birleştirdi.
Nuray-Mehmet Turhan çifti ile Gülay-Aydın Genç çiftinin evlatları Zeynep ile Özgür’ün düğün törenleri İssos Otel’de seçkin davetli topluluğunun katıldığı muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.
Ömür boyu mutluluğa yelken açan Zeynep-Özgür Turhan’ın birbirlerini eş ilan edip imza attıkları nikah töreni, deniz kıyısında muhteşem gün batımı manzarasında gerçekleşti.
Keman seramonisi eşliğinde nikah törenine gelen Zeynep-Özgür Turhan çifti, dünürler Nuray-Mehmet Turhan ile Gülay-Aydın Genç çiftinin heyecanlı bakışları ve davetlilerin alkışları arasında mutluluklarını sergilediler.
Heyecanlı ve güçlü ‘Evet’ yanıtlarının ardından evlilik cüzdanına imzalarını atan Zeynep-Özgür Turhan çifti, aileleri ve davetlilerin huzurunda bir ömür boyu eş olarak mutluluğa yelken açtılar.
Nikah töreninin ardından düğün merasimi için konuklarını karşılayan ve örnek ev sahipliği sergileyen dünürler Nuray-Mehmet Turhan çifti ile Gülay-Aydın Genç çifti, evlatlarının en mutlu gününde yanlarında olan tüm dostlarına teşekkür ettiler.
İssos Otel terasından ağır adımlarla yine keman seramonisi eşliğinde inen Zeynep-Özgür Turhan çifti, davetlilerini alkışları arasında ilk danslarını yaptılar.
Davul şov eşliğinde gönüllerince eğlenen Zeynep-Turhan çifti ve davetliler, muhteşem düğün töreninin keyfini çıkardılar.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv ailesi olarak Zeynep-Özgür Turhan çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Zeynep & Özgür Turhan Çifti Mutluluğa Yelken Açtı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet